• itulau_fanua

tala fou

Fa'amuamua e Molly-Mae Hague le Soifua Maloloina ma le Yoga i le lotolotoi o le vaeluaga o Tommy Fury.

I se tulaga fa'ate'ia o mea na tutupu, na fa'ailoa mai ai e Molly-Mae Hague, ua lauiloa i lona malosi ma le soifua maloloina masani, ua tete'a ma le tama fusu Tommy Fury. O le ulugaliʻi, na maua le taʻutaʻua ina ua uma ona faʻaalia i luga o le televise TV Love Island, sa faʻatasi mo le tele o tausaga ma e masani ona vaʻaia o latou fefaʻasoaaʻi.tolenigama le soifua maloloina i luga o ala o faasalalauga lautele.


 

Molly-Mae, o le sa avea ma fautua moyoga ma le malosi, talu ai nei na faʻasoaina se ata vitio yoga taʻaloga i luga o lana Instagram, faʻaalia lona tuuto i le tausia o se soifua maloloina ma paleni. O lana tautinoga i le soifua maloloina faaletino ma le mafaufau ua avea ma musumusuga i le tele o ona soo, oe na vaavaai atu ia te ia mo fautuaga faʻamalositino ma faʻamalosi.


 

Ae ui i lea, o le tala o lona vavae ese mai Tommy Fury ua oʻo mai o se mea na faateʻia ai tagata fiafia, oe na mulimulitaʻia le latou mafutaga talu mai lo latou taimi i Love Island. Sa faailoa atu e le ulugalii le alofa o le tasi i le isi ma sa masani ona faailoa atu a la fuafuaga mo le lumanai faatasi. O le latou vaeluaga ua tuua ai le toatele o latou lagolago i le faanoanoa ma le ofo.

E ui lava i le faʻafuaseʻi o mea na tutupu, o loʻo faʻaauau pea ona taulaʻi atu Molly-Mae ia te iamalosima le soifua maloloina malaga, faʻaaogaina lona tulaga e faʻaosofia ai isi e faʻamuamua lo latou soifua maloloina ma le soifua manuia. O lona tuuto i yoga ma faamalositino e avea o se faamanatu o le taua o le tausiga o le tagata lava ia ma le faatumauina o se mafaufau lelei, aemaise lava i taimi faigata.


 

A'o ia fa'atautaia lenei mataupu fou i lona olaga, o le maufetuuna'i o Molly-Mae ma lona naunauta'i e tumau i lona fa'amalositino e fai ma fa'ata'ita'iga o le malosi ma le tutumau. O lona malosi e taulaʻi atu i lona soifua manuia i taimi faigata, o se faʻamaoniga lea o lona tuuto i le ola i se olaga soifua maloloina ma paleni.

E ui o le tala o lona teteʻa mai ia Tommy Fury e mautinoa lava o se suiga tele i lona olaga, o le tautinoga a Molly-Mae i lana malaga faʻamalositino e tumau pea le le maluelue. O iata'aloga yogama le tuuto i le soifua maloloina o loʻo faʻaauau pea ona avea ma puna o musumusuga mo ona soo, faʻamanatu ia i latou e faʻamuamua le tausiga o le tagata lava ia ma tausia se vaaiga lelei, tusa lava poʻo a luʻitau e ono tulaʻi mai.


 

Taimi meli: Aukuso-21-2024