• itulau_fanua

tala fou

O Lindsay Lohan o lo'o susulu ma le fa'amalositino ma le matafaioi o lo'o sau i le 'Freakier Friday

O le tamaitai fai pese o Lindsay Lohan na faia ni ulutala talu ai nei mo lona tuuto i le malosi ma lana galuega lata mai. O le fetu e 35-tausaga le matua ua vaʻaia o loʻo ta i le yoga fala, faʻaalia lona tino malosi ma tautinoga i se olaga soifua maloloina.

O Lohan, e lauiloa i ana matafaioi i ata tifaga e pei o le "Mean Girls" ma le "Freaky Friday," o loʻo faʻasoa faʻamatalaga ia te ia.ta'aloga yoga i luga o faʻasalalauga faʻasalalau, faʻaosofia tagata fiafia ma lona faʻamaoni i le tumau lelei ma le soifua maloloina. O lana yoga masani e aofia ai le faʻafefiloi o luʻitau ma tafe, faʻaalia lona fetuutuunai ma le malosi.


 

E faaopoopo atu ia te iamalosimasani, sa i ai foi Perry i le vaaiga mo le suʻesuʻeina o lana vitio musika lata mai, lea na pueina i Sepania. O le vitio, o loʻo faʻaalia ai ata mataʻina ma faʻataʻitaʻiga mataʻina, ua faʻaosofia ai le gauai mo lona faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma le lelei o le gaosiga. Ae ui i lea, ua mafua ai foi le feeseeseaiga, ma taitai atu ai i se suesuega a le au pulega Sipaniolo.


 

O le tuufaatasiga o le tautinoga a Lohan imalosima o lana ata tifaga o loʻo lumanaʻi na faʻaosofia ai le fiafia i tagata fiafia, o loʻo naunau e toe vaʻai ia te ia i le vaʻaiga. O le tuuto o Lohan i lana faiva ma lona soifua maloloina e avea o se musumusuga i le toatele, e faʻaalia ai le taua o le paleni ma le tausiga o le tagata lava ia i pisinisi faʻafiafia.


 

I le "Freakier Friday," o Lohan o loʻo faʻaalia se tagata e oʻo i se suiga o le tino, e oʻo atu ai i se faasologa o taimi malie ma faʻamafanafana loto. O lo'o folafola mai e le ata e fa'aalia le lalelei ma le aga malie lea na avea ai le ulua'i "Freaky Friday" o se fa'afiafiaga fa'apelepele, a'o fa'aopoopoina se suiga fou ma fa'aonaponei.

faatasi ma iata'aloga yogama lana ata tifaga o loʻo loma, Lohan o loʻo faʻaauau pea ona faʻafeiloaʻi le au maimoa i lana taleni ma le naunautaiga. O lona gafatia e faapaleni lana galuega ma lana tautinoga i le malosi e avea o se faamanatu o le taua o le soifua manuia atoa i le televave o le lalolagi o faafiafiaga.


 

A o faatalitali ma le naunautai le au fiafia a Lohan i le tatalaina o le "Freakier Friday," e mafai foi ona latou vaavaai atu ia te ia o se punavai o musumusuga mo le faatumauina o se olaga soifua maloloina ma le malosi. O le fa'amaoni o Lohan i lana faiva ma lana malaga fa'aletino e fai ma fa'amanatu o le manuia i pisinisi fa'afiafia e o gatasi ma le tausiga o le tagata lava ia.


Taimi meli: Aukuso-20-2024