• itulau_fanua

tala fou

Victoria Beckham: Faʻapaleni Faʻatau, Aiga, ma le Malosi i Lana Malaga i le Soifua Maloloina

 Victoria Beckham e le gata o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ae o se faʻamalosi malosi. O le Spice Girl ma le faʻailoga faʻailoga ua lauiloa mo lona faʻamaoni i le tausia o se olaga soifua maloloina. Talu ai nei, na vaʻaia ai o ia e ta i le faletaalo mo lona malosita'aloga yoga, e fa'aalia ai lana ta'utinoga e tumau le malosi ma le soifua maloloina.

 

 

O le tuuto o Victoria Beckham i le malosi e le gata mo mafuaaga patino, ae e fesoʻotaʻi foi ma lana faʻaaliga o loʻo lumanaʻi i Netflix. O le fa'aaliga o le a fa'aalia ai lana malaga o se fa'ata'ita'iga, tama'ita'i fai pisinisi, ma se tina, e tu'uina atu ai i tagata matamata se vaaiga i totonu i lona olaga ma le galuega e alu i le fausiaina o lona malo. I le avea ai o se vaega o lana faʻataʻitaʻiga atoa i le soifua maloloina, o le a faʻaalia foi e le faʻaaliga lona faʻamalositino masani ma pe faʻafefea ona fesoasoani i lona soifua manuia lautele.

Beckham'sta'aloga yogaua avea ma vaega masani o ana masani, ma ua vaʻaia o ia faʻapipiʻiina ni yoga eseese ma faʻaloloa i lana faʻatonuga o le malosi. O lana tautinoga i le yoga e le gata ina fesoasoani ia te ia e tumau i lona tino ae e maua ai foi le manino o le mafaufau ma le malolo, lea e taua mo le puleaina o manaoga o lona olaga pisi.


 

 

O le tu'ufa'atasiga o ana masani fa'aletino ma lana fa'aaliga o lo'o lumana'i i Netflix e atagia mai ai le tele o auala a Beckham i lana galuega ma lona olaga patino. Sa avea pea o ia ma fautua mo le paleni ma le tausiga o ia lava, ma o lona tuuto i le malosi o se molimau i lena mea.

 

Le tuufaatasiga o iamalosimasani ma lana faʻaaliga o loʻo lumanaʻi i Netflix e atagia mai ai le tele o auala a Beckham i lana galuega ma lona olaga patino. Sa avea pea o ia ma fautua mo le paleni ma le tausiga o ia lava, ma o lona tuuto i le malosi o se molimau i lena mea.



 

faatasi ma iata'aloga yogama lana faʻaaliga o loʻo lumanaʻi, Victoria Beckham e le gata o loʻo faia ni galu i le fale gaosi oloa ae faʻapea foi i le malo o le soifua maloloina ma le tausiga o le tagata lava ia. O lona tomai e faapaleni lana galuega, aiga, ma le soifua maloloina o le tagata lava ia o se molimau i lona malosi ma lona naunautaiga, ma e mautinoa o le a avea ma puna o musumusuga mo le toatele.



 

Taimi meli: Aukuso-29-2024