• itulau_fanua

tala fou

O le Olimipeka a Paris na fa'aopoopoina ai ta'aloga fou se fa.

O le Olimipeka a Paris o le a fa'aalia ai ni fa'alavelave fou e fa, e ofoina atu ai ni fa'amatalaga fou ma ni lu'itau fa'afiafia mo tagata matamata ma tagata ta'a'alo. O nei fa'aopoopoga fou—tape, fa'ase'e, fa'ase'e, mataalogaa'e—fa'amanino le tuliloaina faifaipea o Ta'aloga Olimipeka i mea fou ma le fa'atasi.

O le Breaking, o se siva e afua mai i aganu'u i luga o le alatele, e lauiloa i ona gaioi vave, fe'ai fetuutuuna'i, ma fa'afiafiaga sili ona fatufatua'i. O lona fa'aofiina i le Olimipeka e fa'ailoa ai le aloa'ia ma le lagolago mo tu ma aga i le taulaga ma mea e fiafia i ai tupulaga laiti.


 

Skateboarding, o se ta'aloga ta'uta'ua i luga o le alatele, e tosina ai le to'atele o tagata mulimuli i ana togafiti toto'a ma sitaili uiga ese. I le tauvaga o le Olimipeka, o le a fa'aalia ai e le au si'eti'e laupapa o latou tomai ma le sogasoga i luga o laufanua eseese.

Fa'ase'e, o le a fa'aalia e tagata ta'a'alo a latou paleni ma metotia i luga o galu fa'anatura, e aumaia ai le tu'inanau ma le fa'afiafiaga o le vasa i se ta'aloga fa'atauva.

O a'e ta'aloga e tu'ufa'atasia le malosi, tumau, ma fuafuaga. I luga o le tulaga o le Olimipeka, o le a faʻafeiloaʻi e le au feʻaʻei auala o faigata eseese i totonu o se taimi faʻatulagaina, faʻaalia lo latou pulea faaletino ma le maufetuunaʻi faalemafaufau.

O le fa'aopoopoina o nei ta'aloga e fa e le gata ina fa'atamaoaigaina ai le polokalame o le Olimipeka ae e maua ai fo'i se tulaga fou mo tagata ta'a'alo e fa'aalia ai a latou taleni, a'o ofoina atu i tagata matamata se vaaiga fou.poto masani.


 

Taimi meli: Aukuso-06-2024