• itulau_fanua

tala fou

Ua sauni Simone Biles mo Ta'aloga Olimipeka 2024 ma Ta'aloga Yoga ma Ta'aloga Fa'amalositino

O Simone Biles na manumalo i le pine auro o le Olimipeka i le Olimipeka i le 2024 i le 2024, ma e le o toe taofiofia o ia pe a oo mai i lana koleniga. O lo'o fa'aulufaleina le ta'aloga siliyoga ma faamalositino faamalositinoi lana masani a o sauni e toe tauva i le tulaga o le lalolagi.


 

O Biles, o le na malolo mai taʻaloga faʻatauvaʻa ina ua maeʻa le Olimipeka o Tokyo 2020, o loʻo taulaʻi i le tausia o lona soifua manuia faaletino ma le mafaufau e ala i le tuʻufaʻatasia o yoga ma le malosi.ta'aloga ta'aloga. O le tagata taalo e 24-tausaga le matua o loʻo faʻasoa faʻamatalaga o ana koleniga i luga o ala o faasalalauga lautele, e faʻaalia ai lona tuuto e tumau i le tulaga maualuga mo le Olimipeka a Paris o loʻo loma.


 

Tuufaatasiayogai ana toleniga masani ua mafai ai e Biles ona faʻaleleia lona fetuutuunai, paleni, ma le mafaufau, o mea uma ia o elemene taua i ana taʻaloga taʻaloga. O le mafaufau loloto ma le faʻaleleia o le malosi o le yoga ua fesoasoani ia Biles e tumau i le eleele ma totonugalemu aʻo ia sauni e toe foʻi mai i luga o le tulaga o le Olimipeka.


 

E le gata i lea, ua taia e Biles lefaleta'alo ma le taulai atu i le malosi ma le faʻatulagaina, faʻaleleia o ona tomai ma fausia le malosi e manaʻomia e faʻatino ai ana masaniga faʻafefe-kalave ma le saʻo ma le alofa tunoa. O lona tuuto i le malosi ma le toleniga o loʻo faʻaalia aʻo ia unaʻia o ia i se maualuga fou e sauniuni ai mo le Olimipeka 2024.


 

E le gata i lea, ua taia e Biles lefaleta'aloma le taulai atu i le malosi ma le faʻatulagaina, faʻaleleia o ona tomai ma fausia le malosi e manaʻomia e faʻatino ai ana masaniga faʻafefe-kalave ma le saʻo ma le alofa tunoa. O lona tuuto i le malosi ma le toleniga o loʻo faʻaalia aʻo ia unaʻia o ia i se maualuga fou e sauniuni ai mo le Olimipeka 2024.


 

Faatasi ai ma lana tautinoga iyoga ma faamalositino faamalositino, Simone Biles e le gata ina saunia o ia lava faaletino mo luitau o loʻo i luma ae o loʻo faʻaleleia foi lona soifua manuia faalemafaufau ma lagona. A'o sauni atu mo le Olimipeka i Pale 2024, o lo'o fa'amaonia e Biles o ia o se malosi e fa'atatau i ai, i luga ma fafo o le fala ta'aloga.


 

Taimi meli: Aukuso-11-2024