• itulau_fanua

tala fou

Megann Fahy's Fitness Journey: Yoga, Gym Workouts, ma Lana matafaioi i le Netflix's "The Perfect Couple"

O Meghann Fahy, ua lauiloa i le lautele o ana matafaioi i luga o le lau, talu ai nei na faia ai ni ulutala e le gata mo lona tomai faʻaalia ae faʻapea foʻi mo lona tuuto i le malosi. I le avea ai ma se tasi o fetu o le Netflix's fou ensemble mystery series “The Perfect Couple,” o le tautinoga a Fahy i le faatumauina o se olaga soifua maloloina e ala i taʻaloga yoga ma faletaalo ua avea ma puna o musumusuga mo le toʻatele.

1
2

O le auala a Meghann Fahy i le malosi o se faʻafefiloi paleni o yoga ma taʻaloga taʻaloga. O le Yoga, e lauiloa mo ona faʻamanuiaga atoa, e iai sona sao taua i ana masani. E masani ona faʻasoa e Fahy faʻamatalaga o ana yoga i luga o ala o faasalalauga lautele, faʻaalia lona fetuutuunai, malosi, ma le filemu o le mafaufau na te maua mai le faʻataʻitaʻiga. O le Yoga e le gata e fesoasoani ia te ia e tumau ai lona malosi faaletino ae e maua ai foi le manino o le mafaufau e manaʻomia e faʻafetaui ai lana faʻatulagaga faigata.

I le faaopoopo atu i le yoga, ua faʻapipiʻiina e Fahy taʻaloga taʻaloga malosi i totonu o lana faʻamalositino. O nei toleniga ua mamanuina e fausia ai le malosi, faʻaleleia le tumau, ma faʻatumauina le soifua maloloina atoa. O ana ta'aloga ta'aloga e masani ona aofia ai le fa'afefiloi o cardio, toleniga mamafa, ma a'oa'oga vavalo maualuga (HIIT). O lenei tu'ufa'atasiga e fa'amautinoa ai o lo'o tumau pea lona tulaga fa'aletino, sauni e fa'atino mana'oga fa'aletino o ana matafaioi.

3
4

O le poloketi lata mai a Meghann Fahy, "The Perfect Couple," o se faʻasologa o mealilo ua faʻamoemoeina i luga o Netflix. O le faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga, e aofia ai Eve Hewson, ma folafola atu e faʻamautu tagata matamata i le pito o latou nofoa faʻatasi ai ma ana fuafuaga faʻafiafia ma uiga lavelave. O fa'atinoga a Fahy ma Hewson e fa'amoemoe e avea ma elemene iloga o le fa'asologa, fa'aopoopo le loloto ma le fa'aaliga i le tala.

“O le Ulugalii Atoatoa” o loo faataamilo i se ulugalii e foliga mai e lelei atoatoa o la olaga e oo i se suiga mataʻina pe a oo ina aafia i se faasologa lilo ma le masalosalo o mea tutupu. A'o fa'aalia le taupulepulega, e fa'aalia mea lilo, ma fa'aalia le natura moni o tagata. O le fa'aalia e Fahy o ona uiga, e fa'amoemoe e fa'amalosi ma fa'aopoopo, e fa'aalia ai lona agava'a i le avea ai ma se tagata fai ata.

5

O le faapaleniina o se galuega galue malosi ma se masaniga malosi malosi e le o se mea itiiti, ae na mafai e Meghann Fahy ona faia ma le alofa tunoa ma le naunautai. O lana tautinoga i le malosi e le gata ina faʻaleleia ai ona foliga faʻaletino ae e fesoasoani foi i lona soifua manuia lautele. O lenei paleni e taua tele, aemaise lava pe a sauniuni mo matafaioi mamafa faaletino ma faalelagona e pei o i latou i le "The Perfect Couple."

O le tuuto o Fahy i le malosi e avea o se musumusuga i ana tagata fiafia ma isi tagata taaalo. O lo'o fa'amamafaina ai le taua o le fa'atumauina o se olaga soifua maloloina, tusa lava po'o le a le galuega a le tagata. E ala i le faamuamua o lona soifua maloloina, ua faia ai e Fahy se faataitaiga lelei, e faaalia ai e mafai ona ausia le manuia i le galuega a se tasi ae tausia foi le tino ma le mafaufau.


Taimi meli: Sep-26-2024