• itulau_fanua

tala fou

Marissa Teijo: Mai le Yoga Workouts i Miss Texas USA i le 71

Marissa Teijo, e 71 tausaga le matuamalosifiafia, ua ausia se mata'ina mata'ina e ala i le tauva i le Miss Texas USA pageant. E ui lava i lona matua, ua faaalia e Teijo o le matua ua na o se numera ma o le tulituliloaina o miti a se tasi e leai se tuaoi.


 

O le malaga a Teijo i le tulaga o le tauvaga, o se molimau lea o lona tuuto i le soifua maloloina ma le malosi. Sa masani o ia i lefaleta'alo, lea na te faia ai le yoga ma auai i taʻaloga eseese e faʻatumauina ai lona soifua manuia faaletino ma le mafaufau. O lana tautinoga i le tumau malosi ma le soifua maloloina ua le gata ina mafai ai e ia ona tetee atu i tulaga masani e uiga i le matua ae ua musuia ai foi le toatele o isi e taitaia se olaga ola malosi.


 

I se fa’atalatalanoaga, na fa’aalia ai e Teijo lona agaga fa’afetai ona o le avanoa ua mafai ai ona auai i le tauvaga, ma ta’ua ai, o se miti mo lona olaga atoa. Sa ia faamamafaina le taua o le taliaina o tuinanau o se tasi ma le le faatagaina o le matua po o faamoemoega o le sosaiete e taofia ai i latou. O lana tala e fai ma faamanatu e le o tuai le tulituliloaina o manaoga o se tasi ma o le naunautaiga ma le tutumau e mafai ona taitai atu ai i ni ausiga tulaga ese.

O le auai o Teijo i le tauvaga o Miss Texas USA ua maua ai le to’atele ma le fa’aaloalo. E toatele ua viia o ia mo le solia o pa puipui ma le luitauina o tulaga masani o tauvaga lalelei. O lona i ai i luga o le tulaga e auina atu ai se feʻau mamana o le faʻatasi ma le faʻamalosia, e faʻaalia ai o le matagofie ma le mautinoa e oʻo mai i vaitausaga uma.

A o sauni o ia mo le tauvaga, ua avea Teijo ma musumusuga mo tagata taʻitoʻatasi o vaitausaga uma, e faʻamaonia ai o le galue malosi ma le faʻamaoni, o mea uma e mafai. O lana tala ua fa'alogoina i tagata mai ituaiga eseese o le olaga, fa'aosofia talanoaga e uiga i le toe fa'avasegaina o tulaga lalelei ma le taliaina o le 'ese'esega i fa'ailoga.

O le faigamalaga a Teijo e fai ma faamanatu e le tatau ona avea le matua ma faʻalavelave i le tulituliloaina o tuʻinanauga ma miti a se tasi. O lona naunautaiga, maufetu, ma lana tautinoga i le ola maloloina, e le gata ina mafai ai ona tauva i le tauvaga ae na faaosofia ai foi isi e ola i le olaga atoatoa.

A’o lalata mai le tauvaga o le Miss Texas USA, o le a taula’i uma mata ia Marissa Teijo, o se molimau ola i le muagagana e faapea o le matua ua na o se numera. O lona auai i le tauvaga o se faamanatu o le malosi, matagofie, ma le agaga le maluelue o le mulimuli i miti a se tasi, e tusa lava po o le a le matua.


Taimi meli: Iuni-25-2024