• itulau_fanua

tala fou

Faleta'alo: Fa'aleleia le Soifua Maloloina po'o le Fa'aopoopoina o Omiga?

A o faatelevaveina le saosaoa o le olaga ma faateleina le mamafa o galuega, o lefaleta'aloua avea ma auala muamua mo le toatele e tausia ai lo latou soifua maloloina. Ae ui i lea, o lenei mea e aumaia ai se fesili manaia: Po o faʻaleleia moni e le faletaalo lo tatou soifua maloloina, pe faʻaopoopoina se isi vaega o le faʻamalositino malosi?

Mafaufau i tagata i aso ua tuanaʻi, faigaluega i fanua poʻo falegaosimea, e masani lava ona maua a latou gaioiga faaletino. A uma ona galulue, e masani lava ona malolo ma malolo o latou tino. I aso nei, o le toʻatele o tatou e faigaluega i ofisa, leai ni gaioiga faʻale-natura, ma e manaʻomia le sailia o isi auala e tumau ai le soifua maloloina. E le gata i lea, o le toʻatele o tatou o loʻo i ai pea le manaʻo lelei, o le a le mea e tupu pe a tatou le faʻamalositino?


 

Sei o tatou mafaufau faatasi: o le vaaiga o tagata e siiina mea mamafa i le faletaalo ma le au faifaatoaga o loo afu i le fanua. O le fea e sili atu ona matagofie? O le fea e latalata i se olaga masani? E mafai e lefaleta'alosuia moni lava le galuega faaletino o aso ua mavae, pe ua na o le faaopoopoina o se vaega fou o le mamafa i o tatou olaga televave faaonaponei?
Fa'asoa atu ou manatu ile fa'amatalaga i lalo.


 

Taimi meli: Iul-16-2024