• itulau_fanua

tala fou

Feiloai i La'u Leggings Yoga Muamua - Fa'asologa o La'u Yoga Tala

1. Upu Tomua

Ina ua uma se aso umi i le galuega, sa ofuina loʻu suti ma seevae mulivae, sa ou faanatinati atu i le supamaketi e fai se taumafataga vave.I le lotolotoi o le faanatinati, na ou iloa ai ua ou tosina faafuasei atu i se tamaitai o loo ofuina ni leggings yoga.O ona laei na faaalia mai ai se lagona malosi o le saolotoga ma le mafanafana lea na vave lava ona faagaeetia ai au.I lena taimi, na oso mai ai se manao malosi i totonu ia te au, ma sa le mafai ona ou taofia le faafiafiaina o le mafaufau e faatau se paga e faataitai ai mo au lava.

talafou11

2. O le Feiloaiga

O le faaiuga o lena vaiaso, ua faatumulia i le faamoemoe, sa ou faanatinati atu i le faleoloa o taaloga e filifili la'u pea vae yoga muamua.Sa lagona le lamolemole le ie e pei o le susu, ma sa vave ona ou lagonaina se sootaga.Sa ou faataitaia i latou, maofa i le auala na latou fusia ai loʻu tino, ma faamamafaina oʻu pipi i nofoaga saʻo uma.Sa latou tuuina mai le mautinoa lelei ou te lei oo muamua i ai.

3. O le Malaga

Na ou alu i laʻu lava malaga yoga, mulimuli i vitio i luga ole laiga ma faʻataʻitaʻi tulaga masani aʻo faʻafetaui laʻu manava.Na foliga mai na i ai se aafiaga faʻapitoa, faʻamumuina loʻu manaʻo mo faʻamalositino faʻaloloa. Na ou maua se lagona o le paleni ma le lotogatasi i le va o loʻu mafaufau ma loʻu tino.

talafou12

4. O le Fa'amanaia

O le ofuina o le yoga Leggings na ou maua ai se lagona o le faʻamalosia, lagolagoina aʻu i le faʻamalosi ma luʻitauina loʻu tagata muamua, ausia le maualuga fou.Na latou molimauina loʻu alualu i luma - mai le paleni le mautonu i le tafe malie.Na mafai ai ona ou malolo atoatoa ma malolo i le lotolotoi o le pisi o galuega.

5. O le Fa'aauau

O loʻo faʻaauau pea laʻu malaga yoga, ma e ui lava ua i ai nei aʻu sitaili eseese o ofu yoga, o loʻu alofa mo laʻu muamua yoga leggings e tumau pea le faʻapitoa.Ua avea i latou ma vaega o laʻu tala, o se faailoga o loʻu naunau mo le tausiga o le tagata lava ia ma le suʻesuʻeina o le tagata lava ia, ma faʻaosofia aʻu e talia loʻu olaga i le alofa tunoa ma le faʻamaoni.


Taimi meli: Iul-03-2023