• itulau_fanua

tala fou

E lagolagoina e Dylan Sprouse ia Barbara Palvin i luma o le Fa'aaliga Lilo a Vitoria

A'o fa'atupula'ia le fiafia mo le Fa'aaliga Fa'alilo a Victoria, o le fa'ata'ita'iga o Barbara Palvin e le na'o le tapenaina o lana savaliga i luga o le malae, ae o lo'o taula'i atu fo'i ia te ia.malosimasani. Ua lauiloa i lona tuuto i le soifua maloloina ma le soifua maloloina, ua vaʻaia Palvin i lana taʻaloga yoga e sili ona fiafia i ai, lea e tuʻufaʻatasia ai aʻoaʻoga malosi ma faʻataʻitaʻiga mafaufau. O lenei faiga fa'apitoa e le gata ina fa'atumauina ai o ia i lona tulaga maualuga ae e fesoasoani fo'i ia te ia e fa'atumauina se olaga paleni i le lotolotoi o fa'alavelave a le aufaipisinisi.


 

O lana tane, o le tagata fai pese o Dylan Sprouse, sa avea ma ana ta'ita'i sili ona fiafia i lenei taimi pisi. Sprouse sa leo leo e uiga i lona faamemelo mo Palvin, e masani ona faasoa atu vaega o lo latou olaga faatasi i luga o faasalalauga faaagafesootai. Talu ai nei, na ia lafoina ai se savali mai le loto e faʻamanatuina ai lona galue malosi ma le naunautaiga aʻo ia sauni mo le faʻaaliga iloga. "Faʻamaualuga i loʻu toʻalua mo taumafaiga uma na ia faia i lana galuega," na ia tusia ai, faʻatasi ai ma se ata o Palvin i totonu ia te ia.yogameafaigaluega, faʻaalia lana tautinoga imalosi.


 

O le lagolago malosi a le ulugalii e iloagofie, ma e masani ona auai Sprouse i ana sauniga yoga ma faʻamalosia o ia e tuleia ona tapulaʻa. "O mea uma e uiga i le paleni," o le tala lea a Palvin i se faatalanoaga talu ai nei. "Yogafesoasoani ia te aʻu e tumau i le totonugalemu, ma o le i ai o Dylan i ou tafatafa e sili atu ona lelei."


 

A'o aga'i mai le Victoria's Secret Show, o lo'o naunau le au fa'afiafia e va'ai Palvin o fa'alelei le malae, fa'aalia uma le malosi ma le alofa. Faatasi ai ma Sprouse faʻamalosia o ia, e manino lava o la latou faigapaʻaga e faʻavae i luga o le faʻaaloalo ma le faʻamalosia. A o latou faʻatautaia luitau o latou matata eseese, o la latou sootaga o loʻo faʻaauau pea ona faʻaosofia le toʻatele, faʻamaonia o le alofa ma le lagolagosua e mafai ona faia se eseesega.


Taimi meli: Oke-16-2024