• itulau_fanua

tala fou

Saili Meghan Markle: Mai le Hollywood Starlet i le Royal Icon

Mai le tamaitai fai pese i le Duchess, o le suiga o Meghan Markle o se malaga mataʻina ma mataʻina. I le avea ai o se tagata lauiloa Amerika, o lana matafaioi i le televise "Suits" na faʻaosofia ai o ia i le malamalama. Ae ui i lea, o lona olaga na i ai se suiga mataʻina ina ua faʻasalalau lana mafutaga ma le tagata o le aiga tautupu Peretania o Prince Harry.

O Meghan Markle e faʻamamafa tele i taimi umasoifua maloloina ma le malosi, lea sa avea ma se vaega taua o lona olaga. Mai le vaveao e tamoe i le yoga masani, o lona tuuto i le soifua maloloina ma le soifua manuia e iloagofie. E oo lava i le pisi o le faasologa, na te maua le taimi e faamalositino ai, tausia uma le soifua maloloina faaletino ma le mafaufau.

 

I le avea ai o se tagata lautele, o masaniga faʻamalositino a Meghan Markle ua faʻasalalau lautele. O lona soifua maloloina lelei ma foliga matagofie e avea o se musumusuga mo le toatele. E masani ona pu'eina ata o lo'o ofuina i luma o tagata lautele, na te fa'aalia lona uiga tulaga eseteugama le soifua maloloina.

 

Pe auai i taʻaloga a le tagata lava ia i le fale poʻo le auai i mea faʻamalositino alofa, e faʻaalia e Meghan Markle le tuʻinanau ma le malosi, faʻamalosia i latou o loʻo siomia o ia. O ana fa'amalositino masani ma uiga fa'alesoifua maloloina e fa'aosofia ai le to'atele e tulituliloa le ola maloloina ma sili atu le malosi.

O le mea lea, e le gata ina ausia e Meghan Markle le manuia tele i lana galuega ae na ia faʻamautuina o ia lava o se faʻataʻitaʻiga ma musumusuga i le soifua maloloina ma le malosi. O lana tala e faaosofia ai tagata e tuliloa a latou miti ma le lototetele a o faamanatu mai ia i tatou o le soifua maloloina o se tasi lea o aseta sili ona taua o le olaga.


Taimi meli: Me-25-2024