• itulau_fanua

tala fou

David Beckham e maua le 2025 Hollywood Walk of Fame Star

I se faʻasalalauga talu ai nei a le Hollywood Walk of Fame, ua faʻaalia ai o le tala soka o David Beckham ua sauni e maua se fetu i luga o le ala savali iloga i le 2025. O lenei tala fou e sau i luga o mulivae o Beckham faʻasalalau faʻasalalauga masani taʻaloga, lea na maua ai. sa faia galu i lemalosilalolagi.


 

Beckham, ua lauiloa mo lana matata iloga o se tagata taalo soka faapolofesa ma lona tulaga o se faailoga o le lalolagi atoa, ua leva ona avea ma igoa o le aiga. O ana sao i le lalolagi o taʻaloga ma faʻataʻitaʻiga ua maua ai e ia se faʻamaufaʻailoga faʻapitoa ma faʻaaloalo lautele. I le taimi nei, faatasi ai ma le talafou o lana fetu o loʻo sau i le Hollywood Walk of Fame, o le faatosinaga a Beckham o loʻo faʻatulagaina e ola pea i le fatu o le laumua o faafiafiaga.

Mai le toleniga malosi i le cardiotoleniga, O le tautinoga a Beckham i le faatumauina o le tulaga maualuga o le tino ua faʻaalia i ana faʻasalalauga faʻasalalau lautele ma faʻaaliga lautele. O lana amio pulea i le malosi ua maua ai e le au fiafia ma le fiafia i le tino, oe na naunau e faataitai i ana taʻaloga masani ma metotia o aʻoaʻoga.


 

I le faaopoopo atu i lana faʻailoga o loʻo lumanaʻi, ua faia e Beckham ni ulutala mo ana taʻaloga taʻaloga malosi, lea na avea ma autu o le fiafia tele. Ua lauiloa i lona tuuto imalosima le afeleti i lana galuega atoa, o le faiga o toleniga a Beckham ua avea ma puna o musumusuga mo tagata fiafia i le lalolagi atoa.


 

A o faaauau pea ona faia e Beckham galu i faafiafiaga mamalosispheres, o lana fetu o loʻo lumanaʻi i le Hollywood Walk of Fame e avea o se faʻaaloalo talafeagai i lana faatosinaga tumau. Faatasi ai ma le 2025 ua setiina e faailogaina se taimi taua i le galuega a Beckham, e mafai e tagata fiafia ona tulimatai atu i le faamanatuina o ana mea na ausia ma lona talatuu aʻo ia nofo i le va o fetu o Hollywood.


 

Taimi meli: Iuni-23-2024