• itulau_fanua

tala fou

Fa'aaliga Fa'ate'ia a Avril Lavigne: Ta'aloga Ta'aloga e Fa'aosoina A'oa'oga Taupulepule Mata'utia—Fa'alua Fa'alua!

Pop sensation Avril Lavigne ua faia ni ulutala talu ai nei, e le gata mo lana musika, ae faapea foi mo lona tuutomalosima le soifua maloloina. Ua va’aia fo’i le ali’i pese e ta i le faleta’alo e le aunoa, e fa’aalia ai lona naunau e fa’atumauina lona tino ma tausia le soifua maloloina. O Lavigne o loʻo faʻasoa faʻamatalaga o ana taʻaloga masani i luga o ala o faasalalauga lautele, faʻaosofia tagata fiafia e faʻamuamua lo latou soifua manuia faaletino.

 

I le faaopoopo atu i lana malaga malosi, ua avea foi Lavigne ma autu o nisi o manatu taupulepulega leaga. O se tasi o aʻoaʻoga sili ona taʻutaʻua o loʻo fautua mai ai o le Avril Lavigne moni na maliu i le amataga o le 2000s ma na suia e se doppelgänger. O lenei fa'amatalaga fa'atauva'a ua fa'asalalauina i luga o le initaneti mo le tele o tausaga, ma o nisi tagata na talitonu e iai le eseesega tele i le pese a le tagata pese.foliga vaaiama amio mai ona tausaga muamua e oo mai i le taimi nei.

 
Avril Lavigne3

E ui lava i le faʻavalevalea o nei manatu taupulepulega, latou te faʻaauau pea ona maua le malosi i nisi o nuʻu lugalaina, faʻaosofia talanoaga ma felafolafoaiga e uiga i le moni o le faasinomaga o Lavigne. O le tagata pese lava ia na faʻaalia nei faʻamatalaga, faʻateʻaina e leai se faavae ma leai se faavae. Ae ui i lea, o le faʻaauau pea o nei aʻoaʻoga e avea o se faʻamanatuga o le malosi o faʻamatalaga sese ma le aʻafiaga e mafai ona i ai i luga o manatu lautele.

Avril Lavigne4
Avril Lavigne5

I le lotolotoi o taumatematega o loʻo siomia ai lona olaga patino, o loʻo taulaʻi pea Lavigne i lana musika ma lana tautinoga e taʻitaʻia se olaga soifua maloloina. O lona tuuto imalosie fai ma molimau i lona maufetuuna'i ma lona naunautaiga, e fa'aosofia ai ana au fiafia e fa'amuamua lo latou lava manuia.

 

A'o fa'aauau pea ona la'a a Lavigne i lana galuega ma lona olaga patino, ua avea o ia ma fa'ata'ita'iga mo le to'atele, e fa'aalia ai le taua o le fa'amaoni ia te ia lava ma fa'amuamua le soifua maloloina o le tino ma le mafaufau. E ui o le a faʻaauau pea manatu taupulepulega, o le tuuto o Lavigne i lana malaga faʻamalositino ma ana musika e tumau pea le le maluelue, faʻamalosia lona tulaga o se tagata pele i le pisinisi faʻafiafia. Faatasi ai ma lana faatosinaga lelei ma lana tautinoga i le soifua maloloina, o loo faaauau pea ona musuia ma siitia e Avril Lavigne ana tagata fiafia i le lalolagi atoa.

Avril Lavigne8

Taimi meli: Me-20-2024