• itulau_fanua

tala fou

Ariana Grande e susulu i le Yoga Fitness Class Aʻo faʻaalia e Ethan Slater le lagolago i le 'Saturday Night Live'

I se tuufaatasiga matagofie o le malosi ma faafiafiaga, pop sensation Ariana Grande ua faia ulutala e le gata mo lana musika ae faapea foi mo lana tautinoga i le soifua maloloina. Talu ai nei, na vaʻaia ai o ia i se faletaalo yoga i le lotoifale, lea na ia faʻaalia ai lona tuuto i le malosi ma le mafaufau. O Grande, ua lauiloa i ana leo mamana ma le malosi o faatinoga, ua taliaina le yoga o se auala e faatumauina ai lona soifua maloloina faaletino ma le mafaufau i le lotolotoi o ana faasologa pisi.

1
2
3

O le vasega o le yoga, lea na faʻaalia ai le faʻafefiloi o le faʻaleleia o le malosi ma le mafaufau loloto, na faʻaalia ai le naunau o Grande mo le soifua manuia atoa. Na fiafia tagata fiafia i le vaʻai atu ia te ia o loʻo auai i se olaga soifua maloloina, faʻamaonia e oʻo lava i superstars latou te faʻamuamua le tausiga o ia lava. O le pop icon e masani ona faʻasoa lana malaga faʻamalositino i luga o ala o faasalalauga lautele, faʻaosofia le toʻatele o ona soo e faʻaogaina faʻataʻitaʻiga soifua maloloina i a latou masani i aso uma.

I le taimi nei, o lana uo tama, o Ethan Slater, o loʻo faia e ia lava galu. Na lagolagoina talu ai nei e le tagata fai pese ia Grande i le taimi o lana taʻaloga talimalo i luga o le 'Saturday Night Live,' lea na ia aumaia ai lana saini faʻailoga ma aga malie i le tulaga iloga. O Slater, o le sa leo leo e uiga i lona faamemelo ia Grande, na vaaia le faʻamalosia o ia mai le aofia, faʻaalia le malosi o le sootaga a le ulugalii.

4
5
6
7

A o faʻaauau pea ona faapaleni e Grande lana matata i musika ma televise ma ana sini faʻamalositino, o loʻo naunau tagata fiafia e vaʻai poʻo le a le mea o le a ia ausia e sosoo ai. Faatasi ai ma Slater i ona tafatafa, o le ulugaliʻi o se faʻataʻitaʻiga o se mafutaga faʻaonaponei e fausia i luga o le felagolagomaʻi ma fefaʻasoaaʻi tuinanau. Pe e ala i le yoga poʻo ata malie, o loʻo faʻamaonia e Ariana Grande e mafai ona ia faia mea uma, faʻamalosia isi e tuliloa a latou miti aʻo tausia lo latou soifua manuia.


Taimi meli: Oke-15-2024