• itulau_fanua

tala fou

Archie Grey: Fa'atonu a le Teen Soccer Star's Gym Fitness Regimen

O Tottenham Hotspur o loʻo vaʻavaʻai atu i se gaioiga faʻapitoa mo le lagona talavou a Leeds United, Archie Gray. O le 18-tausaga le matua ua faia galu i le lalolagi o le soka ma lana taleni tulaga ese ma le gafatia. O fa'afiafiaga mata'ina a Gray na fa'aalia ai le tele o kalapu maualuluga, ma Tottenham na fa'aalia le naunau tele i le fa'amautu o ana tautua.

O se tasi o mea taua e mafua ai le fiafia o Tottenham ia Grey o lona tulaga taʻalo afeleti ma le malosi faaletino. O le tama talavou ogatotonu ua faʻaleleia ona tomaii le faleta'alo, lea na ia tuuto atu ai o ia lava i toleniga malosi ma le faʻatulagaina. O lana tautinoga i taaloga ma le malosi e le o se mea na leiloa, aua ua fesoasoani i ana faafiafiaga mataʻina i luga o le malae.


 

Le masani a Grey i aso umai le faleta'aloo se molimau i lona tuuto ma le galue. Na te malamalama i le taua o le faatumauina o le malosi o le tino ina ia sili atu i le lakapi faapolofesa. O lana toleniga e aofia ai le taulai atu i le malosi, agility, ma le tumau, o ia mea uma o uiga taua mo se tagata sikolasipi i aso nei.


 

I le faaopoopo atu i ona uiga faʻaletino, o Gray e iai tomai faʻapitoa faʻapitoa i luga o le pitch. O lona saosaoa, fa'ata'avale, ma le va'ai ua avea ai o ia ma se tulaga mata'utia i le ogatotonu, e mafai ai ona maua ni avanoa sikoa ma fa'atonu le saoasaoa o le ta'aloga. O nei uiga lelei ua avea ai o ia ma se avanoa e sailia mo kalapu o loʻo taumafai e faʻamalosia a latou filifiliga i le ogatotonu.

Aʻo faʻaauau pea feutagaiga ma talanoaga, o le faʻamoemoe o Gray e auai i Tottenham ua faʻatupuina ai le fiafia i le va o tagata fiafia ma tagata atamamai. O le malaga a le tama talavou ogatotonu mai le faletaalo i le mataʻutia o le lakapi pito i luga, o se molimau i lona naunautaiga ma lona gafatia. Afai o le fesiitaiga e oʻo mai i le fua, e mafai ona faʻailogaina le amataga o se mataupu fou fiafia i le galuega faʻatupulaia a Archie Gray.


Taimi meli: Iul-01-2024